Telefoonnummer: +31 (0)76 522 1160

Welkom bij Artilan BV

Goedendag & welkom bij Artilan

U zoekt degelijk, veilig en handzaam aluminium steigermateriaal, dan bent u op het juiste adres bij Artilan BV. Of het nu gaat om standaard producten, zoals (rol)steigers, werkbrugsystemen Triangelbrug®, afschermingsystemen, aluminium daktoepassingen of om custom made producten alles is mogelijk bij Artilan.

Ons doel is u zo veilig mogelijke, zeer lichte en efficiënte aluminium producten aan te bieden. Waarbij de uitwisselbaarheid van onderdelen tussen de Artilan systemen mogelijk kan zijn. Hierdoor hoeft u niet met stapels verschillend aluminium steigermateriaal te werken. Noch met kleine losse onderdeeltjes te werken welke alleen maar kwijt kunnen raken.

Wij weten als geen ander dat geen één project hetzelfde is.

Om te laten zien hoe divers artilan producten kunnen worden toegepast in de praktijk, staat hieronder een selectie van projecten uitgevoerd door klanten, door Artilan en/of door a+ verhuur.

Projecten


Bovendien kunt u ook bij ons ook terecht voor reparatie, aanpassing en keuring van aluminium materiaal. Artilan producten voldoen aan de geldende wetten en normen. Het steigermateriaal voldoet o.a. aan EN1004, EN1298, EN12811 en werkbruggen zijn GS gecertificeerd.

Dit betekent dat wij Europese normen hanteren, die u kunt gebruiken in alle systemen die ook aan deze normeringen voldoen!