Telefoonnummer: +31 (0)76 522 1160

Degelijk steigermateriaal

Bedrijfsprofiel van Artilan

Artilan vervaardigt en verkoopt hoogwaardige aluminiumproducten, waarbij innovatie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid altijd voorop staan.

over-artilan.pngAl drie generaties lang ontwikkelt, vernieuwt en verbetert Artilan haar aluminium steigertoepassingen, teneinde de klant nog lichtere, handzamere en veiligere producten te kunnen aanbieden.

Door de kwaliteit, jarenlange ervaringen, vakkennis, in combinatie met de ervaring van de klant wordt Artilan door haar klanten gezien als A-merk.

Wij werken met de beste materialen en ervaren personeel. De productie ligt volledig in eigen handen. Het aluminium dat wij gebruiken is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, welke ook toegepast wordt in de vliegtuigindustrie. Hierdoor zijn Artilan producten uiterst licht en toch verbazend sterk.

Artilan staat garant voor degelijk materiaal. Het beste materiaal voor zowel de grote als de kleine projecten.

Ons brede assortiment aan standaard producten zorgt ervoor dat u veilig en snel uw klus klaart.

Daarnaast zijn de producten van Artilan onderling uitwisselbaar, wat het nog functioneler maakt voor de gebruiker, u dus ofwel uw personeel. Door de onderlinge uitwisselbaarheid van de verschillende systemen kunt u voor bijna elk project de juiste toepassing creëren.

Ons standaard assortiment bestaat uit:
  • Werkbrugsystemen Triangelbrug®
  • Snelbouw(rol)steigers
  • Doorloopsystemen
  • Afschermsystemen
  • Dakrandbeveiliging
  • Dakkapel toegankelijkheid
  • Dakgootleuning
  • Trussen (lichtbruggen)

Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk, reparaties, aanpassingen en keuringen van aluminium materiaal. Artilan producten voldoen aan de geldende wetten en normen. Het steigermateriaal voldoet uiteraard aan EN1004, EN1298, EN12811 en werkbruggen zijn GS gecertificeerd.

Dit betekent dat wij Europese normen hanteren, die u kunt gebruiken in alle systemen die ook aan deze normeringen voldoen!!