Service & overige diensten van Artilan BV

Contact

Niet alleen verkoopt en produceert Artilan degelijk, lichtgewicht steigermateriaal. Ook kunnen wij jouw huidige steigers repareren, aanpassen en vervangen, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat jouw steigermateriaal aan alle wettelijke normen voldoet en veilig gebruikt kan worden voor de gewenste toepassing. Ook verzorgen wij graag een demonstratie van onze producten en leveren we desgewenst maatwerk steigermateriaal om perfect aan jouw wensen te kunnen voldoen. Aarzel niet contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken!

Demonstratie

Wil je zelf alle voordelen ervaren van het werken met Artilan materiaal voordat je tot de aanschaf overgaat? Dat kan, bij jouw op locatie of bij ons in Tilburg; de keuze is geheel aan jou!

 

Bel ons op 076 - 522 11 60 of stuur ons een bericht en wij bellen je zo snel mogelijk terug. We horen graag van je.

Neem contact op

100% maatwerk

Bij Artilan stopt het niet bij standaard aluminium steigertoepassingen. Wij denken graag met je mee om de oplossing te vinden die perfect aansluit bij wat je echt nodig hebt om die specifieke klus te klaren. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Reparatie & aanpassing

Artilan materiaal gaat vele jaren mee. Ook als je het Artilan steigermateriaal netjes onderhoudt, ondervindt het door gebruik echter slijtage en kan het zijn dat er een onderdeel vervangen moet worden of dat er een reparatie verricht moet worden.

 

Daarnaast kan het zijn dat je tijdens het gebruik erachter komt dat met een aanpassing het steigermateriaal net iets handiger en beter voor jouw situatie werkt. 

Voor zowel reparaties als aanpassingen kun je bij Artilan terecht.

Keuring & inspectie

Door gebruik van materiaal ondervindt het slijtage. Jij weet dan ook als geen ander dat daarom regelmatig onderhoud aan steigermateriaal noodzakelijk is om de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid ervan te waarborgen. De regel- en wetgeving verplicht je tenminste jaarlijks een keuringsinspectie te laten uitvoeren. Als uit de keuring komt dat materiaal vervangen en gerepareerd moet worden neem dan direct contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Artilan inschakelen voor jouw steigermateriaal?
Bel 076 - 522 11 60 voor meer informatie.

Neem contact op