Wij zijn Artilan BV

Contact

Sinds 1972 bedenken, ontwikkelen, testen, verbeteren en maken wij hoogwaardige aluminium producten en steigertoepassingen die niet alleen veilig, maar ook duurzaam en functioneel zijn. Ze zijn gemaakt voor iedere klus en project én ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Kwaliteit en innovatie zitten in ons DNA.

In 1993 hebben wij een revolutie op het gebied van steigers in gang gezet met de innovatie van het Artilan werkbrugsysteem Triangelbrug®, die het werk op hoogte van o.a. schilders-, loodgieters-, dakdekkers-, (gevel)renovatie-, bouw-, zonnepaneelbedrijven en nog meer branches veel gemakkelijker, sneller en veiliger maakt.


En nog steeds verbeteren wij ons aanbod continu met geavanceerde functionaliteit en nieuwe producten, waarmee jij de zekerheid hebt dat je met het beste materiaal werkt op iedere klus en hoogte, nu en in de toekomst. Kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Alles, ook de productie, is in eigen handen, wat inhoudt voor jou één aanspreekpunt, korte lijntjes, oer-Nederlands degelijk steigermateriaal. 

 

Het aluminium dat wij gebruiken is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, welke ook toegepast wordt in de vliegtuigindustrie. Hierdoor zijn Artilan producten uiterst licht en toch verbazend sterk.
Ons materiaal is overigens 100% recyclebaar. Artilan oer-Nederlands bedrijf, al drie generaties lang.

Over onze kwaliteitseisen

Assortiment

Artilan staat garant voor degelijk materiaal: het beste materiaal voor zowel jouw grote als kleine projecten. Ons breed aanbod aan steigermateriaal zorgt ervoor dat je veilig en snel jouw klus klaart. Daarnaast zijn de producten van Artilan onderling uitwisselbaar, wat het steigermateriaal nog functioneler maakt voor jou en/of je personeel. Door de onderlinge uitwisselbaarheid van de verschillende systemen en producten, kun je voor bijna elk project de juiste toepassing creëren.

Ons standaardassortiment bestaat uit:

  • Werkbrugsystemen Triangelbrug® (ook toepasbaar tegen en op daken)

  • Snelbouw(rol)steigers (met en zonder uitwijkconsole dakkapellen)

  • Alle producten waar de systemen uit kunnen bestaan en uitgebreid mee kunnen worden

  • Afschermsystemen

  • Trussen (lichtbruggen)

  • Doorloopsystemen

Verder kun je ook bij ons terecht voor maatwerk, reparaties, aanpassingen en vervangingen van aluminium materiaal. Artilan producten voldoen aan de geldende wetten en normen. Het steigermateriaal voldoet uiteraard aan EN1004-1, EN1298 en EN12811-1, A-blad Rolsteigers en de werkbruggen zijn GS-gecertificeerd.

Meer over onze producten

Artilan,

het adres voor professioneel & lichtgewicht aluminium steigermateriaal.
Bel voor meer informatie: 076 - 522 11 60

Neem contact op