Met Artilan heb je kwaliteit in handen

Contact

Artilan stelt hoge kwaliteitseisen aan alle geleverde producten. Ons steigermateriaal voldoet dan ook aan alle geldende normen, zodat jij veilig op hoogte kunt werken. Verder bieden wij garantie op al het Artilan laswerk. Wij vertellen je graag meer over de kwaliteit van ons materiaal; lees er hier meer over of neem vrijblijvend contact met ons op.

De kwaliteit van Artilan BV

Ons steigermateriaal is gemaakt van lichte, duurzame hoogwaardige recyclebare materialen. Elk Artilan product wordt met veel zorg en liefde ontworpen, vervaardigd en beproefd. Wij zorgen ervoor dat al ons steigermateriaal aan de geldende eisen voldoet. Daarnaast wordt tijdens en na de verschillende processen het materiaal regelmatig gecontroleerd. Voordat ons materiaal de fabriek verlaat, wordt het nogmaals gecontroleerd, gekeurd en voorzien van een keuringssticker en gebruiksaanwijzingen.

Garantie

Wij geven 7 jaar garantie op het laswerk, mits conform voorschriften en bij oordeelkundig gebruik.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn uitsluitend toepasselijk de Algemene Verkoop- & Leveringsvoorwaarden van Artilan gedeponeerd ter Kamer van Koophandel te Tilburg, zoals deze luiden volgens de laatste aldaar neergelegde tekst.

Normering & certificering

EN1004-1, EN1298, EN12811-1 en A-blad Rolsteigers en kan GS-gecertificeerd zijn ( normen zijn terug te vinden bij NEN en A-blad bij Volandis)

  • NEN-EN 1004-1: “Rolsteigers, opgebouwd uit geprefabriceerde onderdelen.” Deze norm gaat over de onderdelen van de rolsteigers en hun samenhang.

  • NEN-EN 1298: “Rolsteigers, regels en een leidraad voor het opstellen van een handleiding voor opbouw en gebruik.” Deze norm geeft een beschrijving van de handleiding voor de opbouw en de eisen ten aanzien van het gebruik.

  • NEN-EN12811-1: Deze norm gaat over tijdelijke hulpconstructies voor bouwplaatsen aangaande prestatie-eisen en algemeen ontwerp.

  • A-blad Rolsteigers: Arbo-informatieblad dat gaat over de constructie, het gebruik en het onderhoud van een rolsteiger conform de laatste stand van de techniek en de geldende wet- en regelgeving.

  • Artilan heeft een extra certificering: GSBau-01064 (werkbrug Triangelbrug®).

Omdat wij Europese normen hanteren, kun je onze producten gebruiken in alle systemen die ook aan deze normeringen voldoen.

Meer weten over Artilan en haar materiaal?

Neem contact op met ons